Arctic Challenge Gebr. oude Lenferink

Bracamonte

Bracamonte Convenient Kitchen heeft een prachtige naam, maar is ook een prachtig bedrijf met een héérlijke keuken. Bracamonte zorgt namelijk voor heerlijke eetmomenten on the go. Haar producten zijn internationaal verkrijgbaar en ook te verkrijgen bij tankstations langs de snelweg! INC heeft een belangrijke rol gespeeld bij het opnieuw positioneren van Bracamonte en hen nog sterker in de markt te zetten. INC heeft ons gevraagd om in samenwerking met hen de website te realiseren. Een mooie co(ok)-creatie dus!

Ingezette creatieve processen
  • Design icon
  • Website icon
  • Fotografie icon
  • Videografie icon
Op maat vorm gegeven

Website

Op basis van de aangeleverde webdesigns (en in opdracht) van INC hebben wij de nieuwe website mogen realiseren. Bracamonte kan zelf gemakkelijk haar content wijzigen en vullen aangezien we gebruikt hebben gemaakt van een Content Management System, namelijk Craft CMS. Het was een genot om te werken aan de website van Bracamonte, want zeg nou zelf, krijg je hier geen honger van?!

Website
Website
Website
Website

Het water loopt me in de Bracamonte

We hebben de website responsive (mobielvriendelijk) gebouwd zodat deze altijd goed te benderen is op elk apparaat en in elke browser. Of de lezer nou een mobiel, tablet, laptop of 27” scherm gebruikt, de website zal er altijd smakelijk uitzien!