Bracamonte Bouwkonsult

Gebr. oude Lenferink

In ons buurdorp Fleringen is Gebroeders Oude Lenferink al jaren actief als erkend intermediair en transportbedrijf. Al vanaf 1999 zijn ze sterk in de distributie van meststoffen en overige agrarische producten. Vast en vloeibaar. In binnen- en buitenland. Een vertrouwd beeld op de weg. Ook wij zien ze regelmatig voorbijrijden. En dat langsrijden werd “ankomm’n”, zoals we dat in Twente zo mooi zeggen…

Ingezette creatieve processen
  • Design icon
  • Website icon
  • Fotografie icon
  • Videografie icon
Responsive webdesign

100% Maatwerk

Website
Website
Website
Website

Ligt het aan mij of is het hier mestig?

Nee hoor! De nieuwe website van Gebroeders Oude Lenferink is helder en aansprekend. Het design, de sitemap en kleurkeuze is - net als de dienstverlening van dit bedrijf - maatwerk. Door de toevoeging van onze foto- en videografie komt de kracht van deze erkend intermediair in mestdistributie en transport nu ook online sterk in beeld.

Een mobielvriendelijk en toekomstbestendige site voor een enthousiaste en tevreden opdrachtgever. En de Duitse versie van deze website is in ontwikkeling. Want ook bij ons is in goed overleg van alles mogelijk!

Impressievideo

Kort maar krachtig!

Het toevoegen van videobeelden aan de website maakt het bedrijf en hun diensten extra herkenbaar. Ook hierbij hebben wij onze drone ingezet. En het mooie was: iedereen werd enthousiast. Wij zorgden dat het proces van videografie goed werd voorbereid. Moet gezegd: de medewerking vanuit het bedrijf was top. Deze uitstekende samenwerking leidde tot prachtige beelden. Een resultaat waaruit duidelijk spreekt dat Gebroeders Oude Lenferink alles in eigen beheer doet, maatwerk levert en grote volumes aankan.

Bedrijfs- & Drone

Fotografie

Mestdistributie, maar ook mestverwerking en het opwekken van duurzame energie. En natuurlijk een professioneel wagenpark. Bij Gebroeders Oude Lenferink ontbreekt het niet aan mogelijkheden voor het schieten van prachtige beelden. Beelden waarin de expertise van het bedrijf goed naar voren komt.