Bouwbedrijf Haarhuis Bent Viscaal

Hegeman Bouwgroep

Bij Hegeman Bouwgroep ligt de focus op continu slimmer, efficiënter en beter werken. Zij kiezen bewust voor project overstijgende samenwerking in een vast team van ketenpartners onder het motto ‘elke dag beter’. Dit leidt tot mooie resultaten die wij voor hen in een tweede video mochten vastleggen. Ook wij hebben een basis voor goede samenwerking met de Hegeman Bouwgroep gelegd. Want eerder al maakten wij voor deze opdrachtgever een observatievideo waarin het ‘OnePiece-Flow’ bouwen in beeld is gebracht.

Deze vorm van bouwen is nu uitgebouwd: binnen één week zijn ze in staat een woning te vervangen door een modulaire ‘Nul op de Meter’ woning en daar zijn Hegeman Bouwgroep en de ICB-partners (Inno Concept Bouwen) trots op. Een perfect moment om ook onze werkrelatie verder uit te bouwen. Op verzoek van Hegeman maakten wij een tweede video. We regelden de pre-production, montage én oplevering. Hegeman geeft betekenis aan ruimte. Dat brengen wij graag voor hen in beeld. De video spreekt voor zich en wij zijn - net als Hegeman en de ICB-partners - trots op het resultaat!

Ingezette creatieve processen
  • Design icon
  • Website icon
  • Fotografie icon
  • Videografie icon
All at once!

Vertigo effect + 3D integratie + ultra slow motion

Hegeman geeft ook in beeld betekenis aan ruimte. Dat laten we vol trots zien met deze videoproductie. Wij regelden alles: pre-production, montage én oplevering. Prachtig toch?