Ergonad Kreuwel plastics

MB Optiek

Dat heb je goed gezien! Wij hebben de nieuwe mobielvriendelijke website van MB Optiek mogen realiseren. Tevens hebben we de nieuwe website voorzien van strak geschoten beeldmateriaal en hebben we de sfeervolle optiek vastgelegd in een 360 graden virtuele rondleiding.

Ingezette creatieve processen
  • Design icon
  • Website icon
  • Fotografie icon
  • Videografie icon
Op maat vormgegeven

Responsive website

De insteek voor het realiseren van de nieuwe website was: out of the box. We kregen alle vrijheid en mochten de creativiteit z'n gang laten gaan. Er wordt gebruik gemaakt van grote afbeeldingen om het persoonlijke aspect van MB Optiek uit te lichten.

Website
Website
Website
Website

Van webdesign tot realisatie

De techniek 'parallax scrolling' is toegepast om de website te voorzien van extra motion design. Hierdoor oogt het geheel niet statisch en krijgt de website meer dynamiek en diepte door de verschillende lagen die over elkaar heen sliden.

Bedrijfs- & Portret

fotografie

De maandelijks veranderende etalages van MB Optiek zien er altijd piekfijn uit. We hebben er dan ook extra aandacht aan besteed om dit goed in beeld te brengen. Om de website nóg persoonlijker te maken hebben we ook portretfoto's geschoten. Hiermee komt het persoonlijke karakter van MB Optiek goed naar voren. Even lachen naar de camera! Flits!

Virtuele rondleiding

Bekijk de winkel in 360°

Ben je benieuwd naar deze prachtige optiek in Almelo? Of wil je de etalages wel eens zien? Bekijk dan de website en virtuele rondleiding hier!