Bent Viscaal Jotem

Carnaval Albergen

Dit jaar gingen we helemaal los! De MEGA Carnavalsparty Albergen wilde en kreeg een nieuwe visuele identiteit. In meer carnavaleske termen: De party kreeg een volledig nieuwe laag schmink. Daarbij gaven we álle huisstijldragers opnieuw kleur. Geweldig om te doen als je wel van een feestje houdt! Kers op de taart was dat dit evenement, waar maar liefst 12.000 carnavalisten uit hun dak gingen, weken voor de tijd ‘stijf uitverkocht’ was. Dat voelde goed, zeker omdat we met ons team alle krachten hebben gebundeld en het maximale uit al onze disciplines hebben gehaald. De promotiecampagne was een groot succes! En voor ons was het een waar feest om daar een creatieve bijdrage aan te leveren. Ja, ook tot in de kleine uurtjes…

Ingezette creatieve processen
  • Design icon
  • Website icon
  • Fotografie icon
  • Videografie icon
Complete rebranding

Alles! Allemaal! Van links… naar rechts

Promotiecampagne on- en offline

Volop kleur. Helemaal van nu. Met passende socials en branding.

Website
Website
Website
Website

Een feestelijke onepager volledig toegespitst op de doelgroep

We hebben deze onepager voorzien van artiestenline-up, ticketverkoop, social wall, partypics en aftermovie! Zien?? Check it out!

Fotografie

Er staat een paard in de gang... Waar?

Zo’n feest moet je vastleggen... Dan weet je waar! Naast droneshots voor de aftermovie hebben ook een aantal luchtfoto's geschoten om een fraaie impressie te krijgen van het event-terrein.