Kreuwel plastics Renox Sports

Teunissen & Becking

Vol enthousiasme zijn we voor Teunissen & Becking met hun nieuwe website aan de slag gegaan. Dit in nauwe samenwerking met KNDI. De website moest dynamisch worden en een frisse uitstraling krijgen, voorzien van gelikte fotografie!

Ingezette creatieve processen
  • Design icon
  • Website icon
  • Fotografie icon
  • Videografie icon
Compleet vernieuwde &

frisse website

Nog voordat we van start zijn gegaan met de realisatie van de website hebben we de gewenste functionaliteiten en informatievoorziening in kaart gebracht. Daaruit is een eigentijds webdesign voortgevloeid. In het verlengstuk van het webdesign hebben we motion design bepaald voor belangrijke elementen en secties. Hierdoor oogt het geheel dynamisch en attractief.

Website
Website
Website
Website
Website

een inspiratiebron

Het webdesign hebben we vertaald naar een technisch werkende website vol badkamer-, keuken- en tegelinspiratie, uiteraard volledig geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Bedrijfs- & Drone

Fotografie

Teunissen & Becking heeft een prachtig pand met een grote showroom. Dit willen zij de bezoeker ook graag online laten beleven door onder andere krachtige bedrijfsfotografie en virtuele rondleidingen.

Showroom

Sfeerimpressie

Voor de showroom van Teunissen & Becking is er gekozen voor een sfeerimpressie die onder andere ingezet kan worden op de website en social media. De sfeerimpressie heeft soepele bewegingen en rustige overgangen om op een subtiele manier de showroom de aandacht te geven die het verdient.

Virtuele rondleiding

DE Showroom IN 360°

Kun je niet wachten om de showroom te bekijken?
Bekijk dan hier de showroom in 360°!

SEO technische

Webpagina’s

De website is naast de standaard SEO instellingen voorzien van landingspagina's. Ook zijn er op maat gemaakte HTML5 banners gerealiseerd om op basis van remarketing online te adverteren... Dus laat de bezoekers maar binnenstromen!