Bouwkonsult Arctic Challenge

Van Remmen

Onze uitdaging was een complete ‘rebranding’ voor Van Remmen UV Technology. Van Remmen staat voor vooruitgang en denkt in oplossingen. Ze kijken altijd verder, gaan voor duurzaamheid en zekerheid. De perfecte insteek voor ons creatieve proces. Met als resultaat een nieuw logo, eigenzinnige én herkenbare huisstijldragers en een toekomstbestendige website.

De nieuwe visuele bedrijfsidentiteit is vastgelegd in een online huisstijlgids:

huisstijlgids.online/vanremmen

Ingezette creatieve processen
  • Design icon
  • Website icon
  • Fotografie icon
  • Videografie icon
LOGO & DESIGN

Go with the flow!

De flowplaat kenmerkt veel Van Remmen producten. Een aansprekend element met een mooie vorm; kortom de ideale basis voor het beeldmerk. De paarse kleur is wellicht een beetje gekke, maar vooral ook sterke kleur en springt in het oog. Het is een kleur waarmee Van Remmen UV Technology zich onderscheidt in de markt. De toevoeging van het kleurverloop en het heldere blauw geeft het geheel een volwassen en sterk design.

Website
Website
Website
Website

Met passie voor techniek

In het webdesign komt de corporate identity sterk naar voren. De producten vangen direct de aandacht. Bovendien zijn producten veelal met de toepassingsgebieden samen in beeld gebracht. Het persoonlijke karakter en de deskundigheid spreekt uit onze eigen fotografie, de kleurschakering en vormgeving. Clean en helder. Met als leuk detail de subtiele verwerking van de flowplaat in de header. Een mooi geheel dat heeft geleid tot eenheid in huisstijl en een mobielvriendelijk, strak en toekomstbestendig webdesign. En natuurlijk een tevreden opdrachtgever!

Bedrijfsfotografie

In de beeldtaal komen de kernwaarden beproefd, eigenzinnig, eerlijkheid en grondigheid sterk naar voren. De beelden laten zien dat testen en valideren een absolute meerwaarde heeft. De nabewerking van de fotografie is clean en met een ‘Van Remmen kleurbewerking’. Zo ontstaat een herkenbaar beeld in de totale visuele identiteit.

Zichtbare passie en trots

Potretfotografie