have a social break

Over ons

Wij houden van uitdagingen en verplaatsen ons graag in een ander. Mensen willen helpen. Samen iets moois bereiken. Niet moeilijk doen. Twentse nuchterheid. Werken met plezier. Altijd in beweging. Meedenken in een totaaloplossing. Dat kenmerkt ons.

Klaar om in vorm te raken?

Portret Pim Borgerink Vorm & Vorm

Pim Borgerink

Eigenaar & project manager

Als oprichter van Vorm & Vorm ben ik vijf jaar geleden de uitdaging aangegaan. Van mijn passie maakte ik mijn beroep. Nu werk ik samen met een team enthousiaste media designers met enorm veel plezier aan de meest uiteenlopende projecten.
Portret Pim Borgerink Vorm & Vorm

Brendan Grunder

Media Designer

Mijn passie voor het in beeld brengen van een product of proces gaat ver. Op de gekste tijden, op de meest eigenzinnige locaties... Dat maakt mijn videowerk tot een eindeloze uitdaging. Daarnaast ben ik gedreven in het ontwikkelen van mobielvriendelijke websites, groot of klein en geschikt voor elke browser.
Dennis van den Worm Vorm & Vorm

Dennis van den Worm

Media Designer

Of het nu gaat om een unieke foto of het opleveren van een website, een perfect eindresultaat staat voor mij voorop. Mijn creativiteit laat ik graag los op de setting van een foto of het design van een website. Naast een pixelperfect design neem ik ook graag de volledige realisatie van een website op mij.
Dennis ter Hofte

Dennis ter Hofte

Media Designer

Ik ben een media designer met passie voor fotografie, kunst, gadgets en architectuur. Design en usability mix ik totdat er een bijzondere chemie tussen beide ontstaat. Ik probeer tijdloze oplossingen te creëren die de wereld verrijken voor elk te bedenken medium. Voor minder doe ik het niet.
Dennis ter Hofte

Niels Krikken

Media Designer
Dennis ter Hofte

Jur Oude Elbering

Afstudeerder Marketing

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over cookies.